Diensten en verzekeringen

ADK Verzekeringen,

Biedt u alle verzekeringen aan voor particulieren, bedrijven en vrije beroepen.
Wij maken graag tijd voor u vrij, om samen met u de geschikte polis op te maken. 

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en vergelijk zelf!  >>>> http://105573.brokerweb.be/

Particulier:
Auto,  Motor
Woning
Familiale
Ongevallen
Hospitalisatie
Pensioensparen
Sparen & Beleggen

Professioneel:
Auto
Brand
Aansprakelijkheid
Arbeidsongevallen
Gewaarborgd inkomen
Groeps- hospitalisatie
Pensioen
Beleggen

Uw contactpersoon:
Arne Debaeke
Charlotte Godderis
Tel: 0475 95 64 95
Mail: immoadk@live.be
 • FSMA 105573A

U kiest liever zelf uw huurder,

Wij plaatsen een opvallende sticker TE HUUR met onze en uw gegevens op.
Wij maken een professionele fotoreportage .
Wij plaatsen uw zoekertje op gespecialiseerde sites.
Wij maken uw huurcontact op.
Wij registeren het huurcontract.

Vaste kost van 300 € + 21% BTW = 363 € ( U doet de bezoeken en afspraken)
1 maand huur + 21% BTW ( Wij doen de bezoeken en afspraken)


Wij vragen de wettelijke documenten voor u op:
>>>Aanvraag EPC: 305 € incl. BTW
>>>Plaatsbeschrijving: 393 € incl. BTW

 

Wees alstublieft gewaarschuwd! U bent als verhuurder wettelijk verplicht om over een aantal documenten te beschikken voor dat de woning te huur staat. Indien u niet in het bezit bent van deze documenten loopt u het risico op een geldboete tussen €500 en €5000.

 1. Na een grondig plaatsbezoek zullen we de marktconforme waarde van uw eigendom aan u toelichten. Dit geheel vrijblijvend en als eerste contact met ons kantoor.
 2.  
 3. Wij stellen uw persoonlijk dossier samen en vragen alle verplichte wettelijke documenten aan, zoals bodemattest, stedenbouwkundig uittreksel,... en het verplichte Energieprestatiecertificaat (EPC).
 4.  
 5. Indien u niet over plannen beschikt wordt uw eigendom volledig opgemeten en de grondplannen uitgetekend. Een professionele fotoreportage zorgt voor de perfecte voorstelling van uw pand. Als u het wenst kan er beroep worden gedaan op homestaging. Kortom, niets wordt aan het toeval overgelaten.    
 6.  
 7. Samen bepalen we de verkoopsmethode die het beste aansluit bij uw verwachtingen en die het meest geschikt is voor uw type vastgoed.        
 8.  
 9. Alle informatie over uw eigendom zal via mailing verstuurd worden naar mogelijke kandidaat-kopers in ons uitgebreid en up-to-date klantenbestand.
 10.  
 11. Aan de hand van een vooropgesteld marketingplan gaan wij uw pand op een doorgedreven manier publiceren. Dit gebeurt op diverse vastgoedsites en in de meest geschikte geschreven pers. Belangrijk is hier dat er correct wordt geadverteerd naar de juiste doelgroep, geen 2 panden zijn namelijk hetzelfde.
 12.  
   
 13. Uw pand wordt bezichtigd door kandidaat kopers die door onze medewerkers op professionele manier worden begeleid. Ze ontvangen een persoonlijk dossier over uw eigendom met alle noodzakelijke documenten en plannen.    
 14.  
 15. U wordt permanent op de hoogte gehouden van het resultaat van de bezoeken, van een eventueel bod en van andere verdere ontwikkelingen in uw dossier. Eventuele bijsturingen gebeuren steeds in samenspraak met u.    
 16.  
 17. De koper van uw pand zal op ons kantoor worden uitgenodigd om samen met u de onderhandse verkoopsovereenkomst te tekenen. Dit nadat deze door uw notaris en zijn notaris werden goedgekeurd. 
 18.  
 19. Wij overhandigen uw volledige dossier aan uw notaris voor afhandeling en registratie. Ondertussen blijven wij steeds beschikbaar voor vragen en alle informatie.


De regelgeving rond het verkopen van vastgoed is er niet eenvoudiger op geworden. Wie toch beslist om zijn woning zelf te verkopen, moet weten waaraan hij begint.

Enkele tips die helpen om het parcours zonder kleerscheuren te doorlopen, wij helpen u graag!

1. immoadk.be regelt je administratie,

Om alle informatie te kunnen voorleggen waarop een kandidaat-koper aanspraak kan maken, stelt immoadk.be een dossier samen met de documenten rond de herkomst en de staat van je eigendom. Afhankelijk van de aard van je vastgoed, gaat het om zaken als de aankoopakte, de kadastrale gegevens, het stedenbouwkundig attest, een energieprestatiecertificaat, een bodemattest, stookolieattest en huurovereenkomsten.

2. immoadk.be samen met U,

U bepaalt de vraagprijs: Zorg dat je een realistische prijs opmaakt, aan de hand van het verkennen van de markt en het bekijken van vraagprijzen.  Ook het kadastraal inkomen kan je een indicatie geven. Laat een professionele schatting uitvoeren door immoadk.be.

3. immoadk.be zet je huis in de kijker,

immoadk.be maakt de verkoop bekend via zo efficiënt mogelijke kanalen. Naast het opvallende immoadk.be uithangbord plaatsen we zoekertjes in kranten, advertentiebladenen en op het internet. Handige sites zijn: immoadk.be, .immoweb.be, Logic-immo.be, Vlan.be, hebbes.be. Immoadk.be gaat na wat je in je gemeente verplicht moet vermelden.

4. U maakt een goede indruk,

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, dus zorg dat je huis er op zijn best uitziet bij het geven van een rondleiding aan geïnteresseerden. Zorg dat alles goed gepoetst is en lekker fris ruikt en pak ook onafgewerkte klusjes aan. Een lekkende kraan of een kapotte bel maakt echt geen goede indruk. Ook opruimen kan wonderen doen: hoe meer ruimte en netheid je huis uitstraalt, hoe aantrekkelijker het wordt voor kopers. Vergeet tot slot ook de oprit en de tuin niet. Een goed onderhouden perceel is een grote troef. Maai, wied en verwijder rondslingerend materiaal. Is de tuin erg kaal, plant dan wat mooie, bloeiende planten.

5. U Onderhandelt verstandig,

Zorg er voor dat je je prijs kunt verklaren aan de hand van objectieve criteria. Een schattingsrapport kan je geloofwaardigheid vergroten. Bepaal voor jezelf welke prijs jouw ondergrens is. Maak ook uit onder welke voorwaarden je bereid bent het huis te verkopen en eventueel je prijs bij te sturen. Afhankelijk van je situatie kan een vertraging je veel geld kosten, dus stel je flexibel en realistisch op bij het onderhandelen.

6. immoadk.be maakt samen met U & uw notaris de compromis,

Zodra een kandidaat-koper een bod heeft uitgebracht dat je aanvaardt, ontstaat er een overeenkomst. Het compromis kan je mondeling of schriftelijk zelf met de koper uitwerken, maar neem dit ernstig en wees je bewust van de gevaren. Om fouten te vermijden, is het aan te raden dit samen tot een goed einde te brengen met immoadk.be, wat extra bescherming biedt voor zowel de koper als de verkoper. Bekijk de clausules die de koper wil laten opnemen in het compromis.

7. immoadk.be & Uw notaris,

Tussen het tekenen van een compromis en het tekenen van de effectieve verkoopakte ligt gemiddeld zo’n vier maanden. In die periode doet de notaris alle opzoekingen en controles rond het te verkopen vastgoed. In uitzonderlijke gevallen kan het sneller, maar reken toch zeker op een minimumtermijn van 1 maand.

8. Neem vandaag nog contact met ons op: Tel (0032) (0)475 95 64 95 voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons. (9u00 - 21u00) 

Wij maken graag tijd voor u vrij! 7/7 van 9u - 21u.

Met vriendelijke groeten
Arne Debaeke

Onze referenties

Immo ADK

Kantoor:

Zeelaan 10

8660 De Panne


Ons team is beschikbaar 7/7 van 9u - 21u:

 

 

Ons kantoor is open van maandag t.e.m. zaterdag van 8u45 tot 11u45

in de namiddag (13.00 - 21.00) enkel op afspraak  

 

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak of extra informatie.

tel: +32 (0) 475 95 64 95

tel: +32 (0) 58 59 60 91

immoadk@live.be

Wij maken graag tijd voor u vrij!